| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
|
| Autor |
Zpráva |
|
miskros Nováček

|
Zaslal: út Čer 17, 2008 10:36 pm Předmět: Problém s WIFI |
|
|
Ahoj, snažím se u své přýtelkyně připojit na WIFI internet, kerý je tvořen přes její vlastní router. Mám heslo vše. Dám připojit zadám heslo, ale síť se připojí a zárověň nepřipjí. Dobu mi to hlásí probíhá identifikace a pak že jsem připojen jen s omezeným přístupem. Její notebook funguje bez problémů na tu její a mě ostatní síťe taky. Včem může být zakopaný pes? Díky za rady
PS: Microsoft Windows Vista Home Premium _________________ Nekuřte, radši souložte  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Extra bot Adsence BOT

|
Zaslal: st Čer 18, 2008 6:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
miskros Nováček

|
Zaslal: čt Čer 19, 2008 8:28 am Předmět: |
|
|
Fakt by mi někdo nedokázal poradit?  _________________ Nekuřte, radši souložte  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
plasmo Site Admin

|
Zaslal: pá Čer 20, 2008 4:07 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, určitě znáš název dané WIFI, heslo taky znáš, měl by si znát i zabezpečení. Pokuď tohle vše znáš, neměl by ti dělat problém se na síť připojit ručně. Vista tuto možnost nabízí. _________________ Opravdový programátor se matematiky nebojí!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
miskros Nováček

|
Zaslal: pá Čer 20, 2008 8:06 pm Předmět: |
|
|
| plasmo napsal: | | Ahoj, určitě znáš název dané WIFI, heslo taky znáš, měl by si znát i zabezpečení. Pokuď tohle vše znáš, neměl by ti dělat problém se na síť připojit ručně. Vista tuto možnost nabízí. |
Tak tohle mě opravdu nenapadlo, díky. Vyzkouším až se dosdtanu zase k přátelkini.  _________________ Nekuřte, radši souložte  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
miskros Nováček

|
Zaslal: po Čer 30, 2008 9:03 am Předmět: |
|
|
Tak to funguje, díky za rady  _________________ Nekuřte, radši souložte  |
|